Se adresse

Sangundervisning i Helsingør

Har du lyst til at synge men har svært ved at komme i gang? Eller er du allerede i gang med en blomstrende sangkarriere? Rytmisk sangundervisning henvender sig både til begyndere og øvede sangere.

Der kan være mange gode grunde til at modtage sangundervisning, nogle vil lære deres stemme bedre at kende, andre vil udvikle deres tekniske færdigheder, og andre igen mangler værktøjer til og undgå at miste stemmen eller blive hæs.
 

Udgangspunkt for sangundervisning


Sangundervisningen tager sit udgangspunkt i dine behov og færdigheder, og der er mange forskellige indfaldsvinkler til undervisningen. Inden undervisningen aftales hvilket fokus du ønsker at arbejde med i den enkelte undervisningssituation eller under undervisningsforløbet.

Alle mennesker kan synge. Men der er stor forskel på udtryk og færdigheder. Derfor er det vigtigt for mig at respektere og udvikle det individuelle udtryk og det talent, som den enkelte sanger besidder. Det handler for mig om at forstå, hvad den enkelte vil med sin sang, for der igennem bedst at kunne støtte og udvikle sangeren gennem min undervisning.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på telefon 27 14 76 41, eller skriv til mig via formularen på siden.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)
Kontakt mig
Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon +45 27147641, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Carina Müller

Stemmekonsulent og sangcoach
Gl.Hellebækvej 3A
3000 Helsingør
Tlf.: 27 14 76 41
CVR: 35711562
     
Carina Müller - Stemmekonsulent og sangcoach | Gl.Hellebækvej 3A | 3000 Helsingør | Tlf.: 27 14 76 41 | CVR: 35711562